Kattints ide a Anaconda 4, Anaconda 4: Trail of Blood film letöltéshez!

Style: akció horror (Műfaj)

Operatőr: Russell Carpenter

LETÖLTÉS AZONNAL

A tartalomból: Az anakonda sorozat negyedik része B kategóriás horrorfilmekhez méltó folytatást ígér: Az előző részben elszabadult genetikailag módosított óriás-anakondák egyike túléli a mészárlást, Murdock, a haldokló mogul pedig újabb adag vérorchideát próbál szerezni halálos betegsége elleni küzdelemhez. A csodaszerért kiküldöt orvos a kígyó gyomrában végzi, így Amandára, a hüllőszakértőre (Crystal Allen) és az általa toborzott csapatra vár a feladat, hogy elpusztítsa a vérszomjas bestiát.

Anaconda 4

Stáblista: Crystal Allen, Linden Ashby, Calin Stanciu

Playtime: 89

Zene: Samuel Sim

Az anakonda sorozat negyedik része B kategóriás horrorfilmekhez méltó folytatást ígér: Az előző részben elszabadult genetikailag módosított óriás-anakondák egyike túléli a mészárlást, Murdock, a haldokló mogul pedig újabb adag vérorchideát próbál szerezni halálos betegsége elleni küzdelemhez. A csodaszerért kiküldöt orvos a kígyó gyomrában végzi, így Amandára, a hüllőszakértőre (Crystal Allen) és az általa toborzott csapatra vár a feladat, hogy elpusztítsa a vérszomjas bestiát.

 

LETÖLTÉS MOST

 

Film előzetes trailer:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dvd-film-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr731946676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása