Ingyenes A szív bajnokai, The Blind Side premier film letöltés itt!

Rövid film bemutató: Michael Oher (Quinton Aaron) egy szegény, aluliskolázott, fekete fiú, akinek az apját megölték, az anyja pedig súlyosan drogfüggő. A több mint 150 kilós, jól megtermett srácot egy gazdag házaspár emeli ki a gettóból, akik észreveszik benne a lehetőséget, hogy a fiúból jó amerikai foci játékos lehetne. Újdonsült nevelőszülei, a Touhy házaspár (Sandra Bullock és Tim McGraw) komolyan veszik a Michael neveltetését, mind szellemi, mind fizikai, atlétikai szinten. A fiúról hamar kiderül, hogy van érzéke a játékhoz, termete ellenére gyors és atletikus, így remek védőjátékos válik belőle, a főiskolai bajnokság egyik legértékesebb, legjobb focistája. A filmet Michael Lewis igaz történeten alapuló könyvéből John Lee Hancock (Későn kezdő, Alamo – A 13 napos ostrom) rendezte.

Playtime: 129

Stílus: életrajzi dráma sport

Mozifilm előzetes:

 

A szív bajnokai

Dátuma: 2009-01-01

Kiadó: Alcon Entertainment

LETÖLTÉS MOST

Főszereplő színészek: Sandra Bullock, Tim McGraw, Quinton Aaron

 

LETÖLTÉS AZONNAL

 

Michael Oher élete nem könnyű. Nem elég, hogy fekete bőrű, ráadásul aluliskolázott, nagydarab srác, szegény és hajléktalan, az anyja drogfüggő, az apját meggyilkolták. Felfigyel rá egy fehér, jómódú házaspár, akik úgy vélik, jó amerikaifoci-játékos lehet belőle, így kikerül a gettóból. Michael nevelőszülei saját fiukként nevelik őt, s mivel tényleg tehetséges, gondosan egyengetik sportkarrierjét. Michael, termete ellenére, gyors és szívós, ezért hamar a főiskolai bajnokság igen kiváló védőjátékosává válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://dvd-film-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr811902177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása